Finlash ripsiseerumi mainittu Voguessa

Isoja uutisia! Meidän huippusuosittu Finlash ripsiseerumi on mainittu huhtikuun British Vogue -lehdessä. Jouduimme muutamaan otteeseen katsomaan meilin aitoutta kun Vogue otti meihin alkuvuodesta yhteyttä ja pyysi mukaan tähän. Nyt tämä on vihdoin julkistettu ja löydätte meidät Vogue’s Beauty Edit -osiosta kohdasta 20.

” 20. Help to get feeling of strong and healthy eyelashes with the FINLASH eyelash serum. The eyelash serum contains betaine and rice and soy protein. Love your lashes by using quality natural ingredients. Suitable for use alongside eyelash extensions. Award winning product, vegan, ophthalmologically tested. Visit www.finlash.com and follow @finlashcom for more lash content.”

Kannessa nykypäivän upeat huippumallit: Paloma Elsesser, Jill Kortleve ja Precious Lee.

Mitä merkitystä Vogue -näkyvyydellä on meille?

British Vogue on brittiläinen muotilehti, joka on julkaistu Lontoossa syksystä 1916 lähtien. Se on amerikkalaisen Vogue-lehden brittiläinen versio. Vogue on yksi maailman tunnetuimpiin kuuluva kansainvälinen muoti- ja kauneuslehti. Tämä julkaisu oli meille mieletön kunnianosoitus ja antoi meille myös paljon näkyvyyttä Suomen ulkopuolella, sekä herätti kiinnostusta ulkomailta meidän tuotteitamme kohtaan.