Sopimusehdot

SOPIMUSEHDOT

 

Finlash Oy:n sopimusehdot 3.1.2021

Tämä on Finlash Oy:n (y-tunnus 2994749-2) ja jälleenmyyjän välinen sopimus. Sopimusehdot pitävät sisällään tilaus-, toimitus- ja maksuehdot sekä ohjeet palautuksiin ja reklamaatioihin sekä muuta tietoa.

Tilaamalla verkkokaupastamme, sähköpostilla tai puhelimitse hyväksyt nämä ehdot. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman erillistä ilmoitusta.

 

YLEISET EHDOT

Finlash Oy pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Tilaushetkellä noudatetaan voimassa olevaa sopimusehtoa, joka löytyy päivitettynä aina verkkokaupan sivuilta www.finlashpro.com.

 

ASIAKAS

Finlash Oy myy tuotteitaan toistaiseksi vain kauneushoitoloille ja apteekeille. Velvoitamme antamaan tilausta varten oikeat yhteystiedot, jotka sisältävät y-tunnuksen, yrityksen nimen, postiosoiteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

Asiakkaan tulee välittömästi ilmoittaa nimen- ja osoitteenmuutoksistaan Finlash Oy:lle.

 

HINNASTO

Kaikki hinnat verkkokaupassa ovat arvonlisäverottomia. Tuotteiden hinnat ja toimitustavat eivät sisällä arvonlisäveroa. Huomioithan, että arvonlisä ja toimituskulut lasketaan vasta kassalla.

 

MAKSUTAVAT

Verkkokauppamme tarjoaa laajat maksuvaihtoehdot. Lue lisää tästä. 

Saat automaattisesti maksumuistutuksen, jos laskun maksaminen on myöhässä. Viivästyskorko on 8%. Siirrämme laskun perintään, mikäli laskua ei muistutuksesta huolimatta makseta. Jos sinulla on maksuvaikeuksia, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme info@finlash.com. Tuotteet ovat omaisuuttamme siihen asti, kunnes lasku on maksettu. 

 

VANHENTUNEET TUOTTEET

Finlash Oy ei hyvitä vanhentuneita tuotteita. 

 

SALASSAPITO

Kaikki materiaali ja hinnasto on tarkoitettu vain Finlash Oy:n jälleenmyyjän käyttöön. Tietoja ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille.

 

VAHINGONKORVAUS

Finlash Oy ei korvaa varastossa rikkoutuneita tuotteita. Finlash Oy korvaa ainoastaan kuljetuksen aikana rikkoutuneet tuotteet. Kuljetusvahingoista täytyy olla 14päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta yhteydessä info@finlash.com. Finlash Oy ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia.

 

YHTEYSTIEDOT:

Finlash Oy 

Nummenkärjentie 16 A

05830 Hyvinkää

info@finlash.com