Toimitusehdot

TOIMITUSKULUT

 • 6,90€  / toimitus noutopisteeseen/pakettiautomaattiin
 • 7,90€ / perille toimitus Express paketti (toimitus klo 8-16 ilman erillistä ilmoitusta.)
 • 9,90€ / perille toimitus Kotipaketti (toimitus sovitusti klo 9-21 välillä)
 • 0,00€ / tilaus kun tilauksen arvo on vähintään 200€ (alv 0%)
 • Tilaukset lähetetään arkisin
 • Toimitusaika 2-4 arkipäivää toimitustavasta riippuen
 • Toimitukset toistaiseksi vain Suomeen

Tällä hetkellä toimitamme kaikki tilaukset Postin kautta. Pakettien toimitukset sujuvat ongelmitta ja toimituksissa menee yleensä 2-3 päivää. Meistä riippumattomista syistä pakettien toimitus voi valitettavasti välillä viivästyä. Pyrimme ilmoittamaan mahdollisista viivästyksistä.

 

NOUTO

 • 0,00€ / tilaus
 • Saat vahvistusviestin ja ohjeet noudosta sähköpostitse, kun tilauksesi on noudettavissa. Otathan tilausvahvistuksen mukaan noutaessasi tilausta. Sovithan itse noudosta aina etukäteen Roosan kanssa. Noutoja koskien voit olla yhteydessä suoraan Roosaan roosa@finlash.com tai 050 550 6626. 
 • Noudot osoitteesta:
Roosan Pieni Kauneushoitola Sepänkatu 19, 00150 Helsinki
Finlash Uudenmaankatu 2, 05800 Hyvinkää

   

  Y-TUNNUS

  Vaadimme ammattilaisten verkkokaupasta www.finlashpro.com tilaavilta y-tunnuksen. Kuluttajakauppa löytyy osoitteesta www.finlash.com.

  Jos olet opiskelija tai harjoittelija, eikä sinulla ole vielä omaa y-tunnusta, kerrothan tästä tilauksen lisätiedoissa. Kirjoita tilauksen lisäkenttään missä koulussa opiskelet ja/tai minkä ripsikurssin olet käynyt. Voimme lyhytaikaisesti toimittaa tilauksia ilman y-tunnusta, mutta vaadimme pidempiaikaisempaan asiakkuuteen y-tunnuksen.

   

  TUOTEPALAUTUKSET

  Tuotepalautukset täytyy tehdä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen täytyy olla alkuperäisessä pakkauksessaan, käyttämätön ja myyntikuntoinen. Sinetti ei saa olla rikki. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Tuotepalautuksista perimme palautuksesta aiheutuneet kulut 6,90€. Käsittelemme palautuksen kahden viikon kuluessa siitä, kun se on saapunut meille. Palautus tehdään tilauksen yhteydessä valitsemallasi maksutavalla. 

  Tuotepalautuksia koskevissa asioissa olethan yhteydessä ennen palautuksen tekoa osoitteeseen info@finlash.com otsikolla palautus. Saat ohjeet palautuksen tekemiseen sekä palautustarran sähköpostitse. 

  Huomioithan kun palautat tuotteita ja toimituksen loppusumman jäädessä alle 200 €, perimme toimituskulut 6,90 € + palautuskulut 6,90 €. 

   

  REKLAMAATIOT

  Reklamaatiot täytyy tehdä välittömästi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Olethan reklamaatioita koskevissa asioissa yhteydessä osoitteeseen reklamaatiot@finlash.com.

   

  NOUTAMATTA JÄÄNEET TILAUKSET

  Veloitamme lähetetyistä ja noutamatta jätetyistä paketeista aiheutuneet kulut täysimääräisesti. Noutamatta jätetyn tilauksen uudelleenlähettämisestä veloitetaan erikseen uudelleen postimaksu.

  Noutamatta jätetyistä tilauksista perimme yhteensä 15,00€ ja uudelleenlähettämisestä 6,90€. 

   

  TILAUKSEN PERUUTUS

  Finlash pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen esimerkiksi jos tuote on päässyt loppumaan varastosta. Jos asiakas vielä haluaa, toimitamme tilauksen heti kun tuote on saatavilla.

  Asiakkaan puolesta peruutetuista tilauksista perimme siitä aiheutuneet kulut, jos tilaus on jo ehditty lähettämään. Perimme myös mahdollisesti noutamatta jätetystä paketista aiheutuneet kulut. Asiakkaan puolesta peruutetuista tilauksista sekä noutamatta jätetyistä tilauksista perimme siitä aiheutuneet kulut 15,00 €.

   

  MUUTA

  Sivustolla esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Arvonlisävero ja toimituskulut lisätään tuotteiden hintaan ja lopullisen summan tilaukselle näet tilaussivulla.

  Finlash Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen, jos tuote on päässyt loppumaan tai hinnan korjaamiseen, mikäli tuotteella on selkeä hintavirhe. Näissä tilanteissa katsotaan asiakkaan ymmärtävän tilanteen ja poikkeavan hintatiedon olevan virheellinen.

   

  Tehdessäsi tilauksen verkkokaupassamme, hyväksyt nämä toimitusehdot.